top of page

EQUIPS 

 

Aventura Xperience ha participat al CATRaid amb 3 equips: 2n, 3r i 4t classificats categoria Elit.  Enric Gràcia Terrafeta:

Un raid espectacular, bon ambient, molt bona organització, molts voluntaris et senties molt protegit durant tota la cursa, tots sabem que a un raid es ve a patir i a gaudir, i en aquesta cursa ho vam fer. Gaudir del paissatge, del recorregut mot ben pensat molt amé i divertit amb la quantitat de proves.  Patir amb la duresa  justa que com sempre te la poses tu mateix si el que vols és quedar el més amunt del podi posible .El que més m'ha agradat potser les seccions de bici corriols molt guapos pujades tecniques de pedra , be lo meu és la bici.  Però en general tot el raid va estar molt bé.
Una anécdota la en Carles en diu no portes mitjos llargs ? Està plé d' ortigues !!!! Li dic jo si no respires no et piquen, que és una dita popular, la Yolanda diu, si hombre i va riure molt.  No tenia mitjons llargs m'els havia deixat i vaig decidir posar-me els manguitos com a polaines. 
I la Yolanda encara riu !!! .
Vull afegir que es notava que ho havieu preparat amb moltes ganes l' any vinent tornem segur!!!! Sou uns craks.

 

 

 

 

 

 

 

Joan Colomer de l'equip One Effort More, 1r classificat categoria Familiar.

Us donaré la meva opinió des del punt de vista familiar. Jo ja havia participat en altres raids i són unes curses que m'encanten i aquest en concret tinc la sensació que només per l'entorn era brutal, a més, trobo que amb unes distàncies molt encertades. 
Pel que fa a Iniciació/Familiar ens va permetre tastar un raid al 100%. Assequible per fer sense pressa i amb un puntet per qui volia superar-se. La meva família al·lucinava amb la ubicació de les balises. Els gorgs brutals, el paddel molt divertit. El tram de bici malgrat ser pista fàcil tenia el tastet del corriol fins al paddel. Pel que fa al trekking molt ben trobat, fins i tot el tram "marcat" tenia el seu puntet d'anar trobant les marques i tenir la sensació de que estaves perdut si no anaves amb compte. I la pujada al castell i baixada t'ensenyava el que et trobaràs si t'engresques en Aventura o Elit on el tema pla costa de trobar.

Ha estat un RAID en majúscules. Ben treballat amb la varietat d'ingredients per fer-lo divertit i un entorn brutal.

 L'anècdota passa per parlar de l'Alejandro Diaz que amb la seva filla Àlex de 6 anys ens va al·lucinar a tots. Va fer els 30 KM amb una actitud brutal. Crec que el pares comparteixin aquests valors amb els fills ens ajuda a tots a ser millor. I demostra que no cal tenir els nens en una bombolla i que veure la cara de l'Àlex amb el seu pare al final de cursa era d'una satisfacció brutal. Com en el meu cas que veure la cara dels meus després d'assolir el repte i d'haver fet la darrera part del raid acompanyats del Purpurineta Team. Crec que va ser tota una lliçó del que es pot gaudir amb coses tan senzilles com córrer per la muntanya amb altres bojos com tu.

Moltes gràcies CatRAID.

David Salamó, equip local, Bateg Garrotxí:

Sóc un novell amb raids, però no amb altres tipus de curses. El CATraid m'ha semblat d'una organització impecable, des de la informació prèvia facilitada fins a l'últim moment a l'entrega de premis, control en tot moment. A destacar un recorregut estudiat que ens deixava gaudir de racons impresionants de la Garrotxa com les gorges d'Hostoles o les vistes des del Castell. La seva linialitat deixava que aquests no tan experts poguessim disfrutar-lo fins a completar-lo dintre el temps establert tot i acabar esgotats.

Sensacions d'un gran ambient i amistat entre els diferents equips tot i portar un pitrall, sota l'arc de sortida, a les transicions i compartint el gran dinar de botifarra amb seques i un fort all i oli.

Com a anècdota en podria explicar varies, què feiem amb la btt a d'alt del Castell, bategs???, puntxades de rodes i la sensació d'eufòria de l'equip sota la gran tormenta. Amb ganes de més, de ben segur que repetirem.

Enhorabona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Tarrés, equip Zona 7 entrenaments, 1r classificat Elit.

La veritat és que ens ho vam passar molt bé, va ser un recorregut molt variat vist les "poques" hores que durava. Això feia que les seccions no fossin excessivament llargues i es fes pesat.

A més a més les bicis es feien molt divertides amb pujades exigents per empalmar un munt de corriols ciclables a l'abast de la majoria.

La primera part del treking també em va agradar molt perquè al ser un terreny tan frondós havies d'anar concentrat amb el mapa per no liar-te ja que podies canviar de rumb i no adonar-te'n.

Personalment, i crec que l'Albert coincideix amb mi, estem molt contents d'haver participat d'aquesta aventura i segur que l'any vinent hi tornarem.

Teniu terreny de sobra per continuar amb noves edicions i fins i tot allargant-ho en hores. 

No em quedaria només amb una cosa. Com ja t'he dit els corriols en btt m'han encantat i l'entorn era espectacular. Vam al·lucinar amb les tolles que hi havia al riu just a tocar de les Planes. 

També m'agradaria destacar el fantàstic tracte rebut per l'organització i tots els voluntaris, s'hi respirava molt bon rotllo, igual com amb la resta dels equips participants.

Quan estàvem baixant de la última btt vèiem com tronava i llampegava i com el cel es tornava negre just pel lloc on havíem passat. Vam pensar en els equips que venien darrera nostre ja que ho arreplegarien tot. I com bé va dir el Ferran al brifing: a la Garrotxa, quan plou PLOU! Quanta raó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies per avançat als 130 valents/es que us atreviu a desafiar la Garrotxa salvatge. Inscripcions tancades amb 50 equips inscrits.

Una aventura que no us deixarà indiferents

Èlit

       Comapedrosa
       Perroncel's Team
       Zona 7 entrenaments
       ATMOSFERA RAID
       AventuraXperience1
       AventuraXperience 2
       AventuraXperience3

        www.nonstop.cat 

Aventura

SENGLARS D'OSONA
ATR
GASTANT KEKS
Sport Extrem
A poc a poc i bona lletra
PARCELON RAID TEAM
Franyana
Batec Garrotxi
KOMANDO FISIOVILASSAR
FOUR FACTORS
Lost&Found
Els retonats
KOMANDO FISIOVILASSAR 2
Ara si que si
Això Raid Twosome
Dimonis

TIC ITACA
A PINYÓ FIX

Mala Petja

Azimut Borroka

Panoramix

Crancs del Llémena

Maresme Extrem

Zipi Zape

Iniciació

Aligots team
Veteraiders
KH-7 Raid
Sterk Team
VALENTS  TEAM
els bio-lents...
Els perduts
Twin Peaks
Burinotes
Mamis team
TORDU GUAY

Bescanó Corre Mixte

Alicuques

turaid

Familiar

one effort more
Roca team 
Júnior Raidteam
Purpurineta team

bottom of page